Lees meer over Bafra:

Bafra is een klein stadje in het noorden van Cyprus. Het plaatsje is gelegen aan de kust van de Middellandse Zee. De stad kent een rijke geschiedenis en biedt een ontspannen sfeer.

De plaats kent een aantal interessante bezienswaardigheden. De meest opvallende is het Aphrodite strand. Dit strand, genoemd naar de Griekse godin van de liefde, is een van de mooiste van de regio. Ga ook zeker langs bij de ruïnes van de stad Salamis, deze dateren nog uit de romeinse tijd.

Alhoewel Bafra niet bekend staat om zijn uitgaansleven, biedt de plaats een aantal gezellige restaurants en bars. Probeer de lokale keuken, deze is ook zeker de moeite waard. De plaats biedt ook nog eens een aantal uitstekende visrestaurants.

Het weer in Bafra is hele jaar door zeer aangenaam. In de zomer is het zo'n 30 graden. In de winter is het koeler maar nog heerst er nog steeds een aangename temperatuur.

Bafra is de vakantiebestemming voor ieder die zich eens even lekker wil ontspannen. De prachtige stranden en interessante bezienswaardigheden zullen niet te missen zijn.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00