Lees meer over Kemer:

Kemer is een populaire plaats voor toeristen aan de Middellandse Zee in Turkije. De roots van deze stad lopen terug tot de Romeinse tijd. Dit is ook terug te zien aan de verschillende bezienswaardigheden die in de stad te vinden zijn.

Een van de meest populaire bezienswaardigheden is het Olympos National Park. Dit park staat bekend om zijn adembenemende natuur en prachtige wandelpaden. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan het Antalya Aquarium. Bewonder de talloze vissoorten en andere zeedieren.

Als je van uitgaan houdt ben je in Kemer zeer zeker aan het juiste adres. Geniet van het bruisende nachtleven. Hou je van dansen of een ontspannen avondje? De verschillende clubs en bars zorgen voor een ruim aanbod.

Aan eetgelegenheden ontbreekt het in Kemer ook niet. Er is voor ieder wat wils. Geniet van de internationale keuken of juist van de klassieke traditionele gerechten. De ruime keuze in heerlijke desserts en hoofdgerechten zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Het warme zonnige weer maakt Kemer tot een ideale vakantiebestemming. Temperaturen lopen op tot in de 30 graden in de zomer met milde temperaturen in de winter.

In Kemer geniet je van een rijke geschiedenis, prachtige natuur en heerlijk eten. Een bezoek aan deze stad zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00