Lees meer over Nador:

Nador is een levendige stad gelegen aan de Middellandse Zee in het noordoosten van Marokko.

Het klimaat in Nador is aangenaam, met gemiddelde temperaturen tussen de 15 en 25 graden Celsius. In de zomermaanden kan het wel tot 30 graden Celsius worden, terwijl de temperaturen in de wintermaanden rond de 15 graden Celsius liggen. Nador heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat de stad milde winters en warme, droge zomers heeft.

De geschiedenis van Nador gaat terug tot de tijd van de Feniciërs, die de stad gebruikten als handelspost. In de 19e eeuw werd Nador bezet door Frankrijk, wat leidde tot de bouw van de huidige medina en de ontwikkeling van de stad tot een belangrijk handelscentrum.

Er zijn talloze bezienswaardigheden te bezoeken in Nador, zoals de medina en de kathedraal van Nador. Daarnaast biedt de stad ook tal van activiteiten, zoals het bezoeken van de souks (markten), het genieten van het strandleven en het beoefenen van watersporten op het prachtige strand van Nador.

Er zijn talloze eet- en uitgaansgelegenheden te vinden in Nador, van lokale restaurants en street food stalls tot trendy cafés en bars. Proef de heerlijke Marokkaanse keuken, met specialiteiten zoals tajine en couscous. Toeristen die Nador bezoeken, zullen genieten van de relaxte sfeer en de vriendelijke bevolking van de stad. Er is voor ieder wat wils in Nador, dus waar wacht je nog op? Plan nu je vakantie naar deze prachtige stad aan de Middellandse Zee.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00