Lees meer over Antalya:

Antalya, een prachtige plaats gelegen aan de zuidwestkust van Turkije. Antalya is een stad met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur. De regio is een echte trekpleister voor toeristen.

De plaats heeft een rijke en indrukwekkende geschiedenis die teruggaat naar de klassieke oudheid. Er zijn tal van bezienswaardigheden te zien. Denk hierbij aan de oude stadsmuur en de Boog van Hadrianus. Bezoek ook zeker eens het oude centrum, Kaleici, het stikt hier van de historische monumenten en gebouwen.

Antalya biedt een ruime keuze aan eetgelegenheden. Traditionele en internationale gerechten, ze hebben het hier allemaal. Als toerist zijnde kun je genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring. Houdt je van uitgaan? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Geniet van de mooie Turkse muziek in de verschillende bars en clubs.

De regio geniet een mediterraan klimaat. De stad is hierdoor een populaire bestemming voor toeristen. Ben je als toerist op zoek naar zon, zee of cultuur? Antalya biedt het allemaal.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00