Lees meer over Tunis:

Tunis is de hoofdstad van Tunesië en een populaire bestemming voor toeristen. De stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met bezienswaardigheden zoals de medina, een oude stad met smalle straatjes en winkeltjes, en de Bardo-museum, dat gewijd is aan de geschiedenis van Tunesië.

Verder biedt Tunis ook tal van outdoor activiteiten, zoals wandelen door de prachtige tuinen van Belvedère en het bezoeken van de Carthago-ruïnes. De stad heeft ook een actief nachtleven, met tal van bars en clubs waar bezoekers kunnen genieten van muziek en entertainment.

Tunis is ook een populaire bestemming voor liefhebbers van watersport, met tal van mogelijkheden om te duiken, snorkelen en windsurfen. De stad is ook een belangrijk handelscentrum, met een levendige markt waar bezoekers kunnen genieten van de lokale producten en ambachten.

Al met al is Tunis een ideale bestemming voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden van Tunesië. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand of naar avontuur en cultuur, Tunis heeft voor ieder wat wils.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00