Wie zijn wij?

Sultan Travel is opgericht om jou samen met jouw dierbaren een onvergetelijke ervaring te bezorgen in het zonnige Marokko, Tunesië, Turkije, V.A. Emiraten en Egypte. Een heerlijke ontspannen vakantie met lekker eten, zon, strand en leuke excursies, dat is precies wat je van ons kunt verwachten.

Je kunt bij ons terecht voor pakketreizen bestaande uit vluchten, transfers en prachtige 3, 4- en 5-sterren hotels en resorts van onze prachtige bestemmingen. Op deze manier laten we de Nederlander kennis maken met het beste wat deze landen te bieden hebben. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie stedentrip of om een auto te huren tijdens je verblijf.

Om te zorgen dat jouw verblijf in de gekozen bestemming onvergetelijk wordt, is er voor jou als gast altijd een meertalige reisleider aanwezig. Je kunt er terecht voor al je vragen en voor de beste tips over excursies, bezienswaardigheden en uitjes in de omgeving.

Wanneer je boekt via Sultan Travel vertrekt je vlucht vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Düsseldorf of Brussel.

Ook niet onbelangrijk: Sultan Travel is een erkende reisorganisatie. We zijn aangesloten bij de vereniging van reisorganisaties VvKR, Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.

Ben jij klaar om de reis van je dromen te beleven?

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00