Lees meer over Casablanca:

Casablanca is de grootste stad en economische hoofdstad van Marokko, gelegen aan de westkust van het land. De stad heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. Casablanca is bekend om haar prachtige stranden, moderne skyline en rijke culturele bezienswaardigheden, waaronder het beroemde Hassan II-moskee, een van de grootste moskeeën ter wereld.

In terms of history, Casablanca werd oorspronkelijk gesticht door de Berbers en werd later bezet door de Portugezen en de Fransen. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw en is tegenwoordig een belangrijke hub voor zaken, cultuur en toerisme.

Als het gaat om eetgelegenheden, biedt Casablanca talloze opties, van traditionele Marokkaanse gerechten tot internationale cuisine. Proef bijvoorbeeld de lokale specialiteit, Tagine, een stoofpot gemaakt met vlees, groenten en kruiden, of geniet van de lokale patisserie, zoals de zoete, gefrituurde donuts genaamd Sfinge.

Als je op zoek bent naar uitgaansgelegenheden, biedt Casablanca talloze opties, van moderne discotheken en bars tot traditionele Marokkaanse nachtclubs met live muziek en dansen. Of u nu op zoek bent naar modern entertainment of naar traditionele Marokkaanse ervaringen, Casablanca

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00