Lees meer over Fez:

Fez is gelegen in het noorden van Marokko en is de ideale bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een unieke vakantie vol cultuur en geschiedenis. De stad staat bekend om haar prachtige architectuur en indrukwekkende monumenten, zoals de oude medina's en moskeeën die teruggaan tot de 9e eeuw.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden in Fez is de Al-Qarawiyyin-universiteit, de oudste universiteit van de wereld. Dit prachtige Moorse gebouw is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur en geschiedenis.

Naast de Al-Qarawiyyin-universiteit zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Fez die een bezoek waard zijn, zoals het mausoleum van Moulay Idriss II en het koninklijk paleis van Fez.

Na een dag vol cultuur en geschiedenis, is het tijd om te ontspannen in Fez. De stad heeft een scala aan lekkere restaurants en uitgaansgelegenheden waar je kunt genieten van de heerlijke Marokkaanse keuken en een leuke avond uit kunt hebben.

De sfeer in Fez is uniek en biedt een interessante mix van oud en nieuw. De oude medina's en monumenten geven de stad een historische sfeer, terwijl het bruisende nachtleven en de lekkere restaurants een moderne en trendy vibe creëren.

Of je nu op zoek bent naar culturele bezienswaardigheden, ontspanning of een lekker maal of avondje uit, Fez heeft iets voor iedereen. Boek nu jouw vakantie naar Fez en ontdek alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00