Lees meer over Sousse:

Sousse is een populaire kustplaats in Tunesië, gelegen aan de Middellandse Zee. De stad staat bekend voor haar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en levendige nachtleven.

Een van de belangrijkste attracties van Sousse is het oude medina-gedeelte van de stad, dat dateert uit de 9e eeuw. Dit gebied is omgeven door een stadsmuur en bevat tal van historische monumenten, zoals de Great Mosque en de Ribat, een fort dat dient als museum. Ook zijn er in het medina-gedeelte van Sousse vele winkels, markten en restaurants te vinden.

Naast het medina-gedeelte biedt Sousse ook prachtige stranden, waar bezoekers kunnen genieten van zon, zee en zand. Er zijn ook tal van watersportmogelijkheden, zoals duiken, snorkelen en windsurfen.

Sousse heeft ook een levendig nachtleven, met tal van bars, clubs en andere uitgaansgelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van muziek, dans en entertainment.

Al met al biedt Sousse een geweldige bestemming voor zowel zon- en strandliefhebbers als voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden van Tunesië.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00