Lees hier meer over Side:

Side staat bekend als een historische badplaats aan de zuidkust van Turkije. Met de adembenemende stranden, het bruisende nachtleven en de antieke monumenten is het een zeer populaire bestemming voor toeristen die zoekende zijn naar zon, zee en cultuur.

De Geschiedenis van Side gaat terug tot voor Christus. Voor het oude Griekenland en daarna het Romeinse rijk. Tot de dag van vandaag kunnen de restanten van de tempels, het theater en de Romeinse badhuizen nog steeds bewonderd worden.

Side staat voornamelijk bekend door de verschillende wateractiviteiten zoals snorkelen, duiken en zeilen. Het strand heeft fijn zand en het water is turquoise en helder.

Ben je opzoek naar een gezellige bar of een geweldige club dan zul je je niet vervelen want het nachtleven is Side is tot in de late uurtjes open.

Het weer in Side is voornamelijk warm en zonnig en in de zomer maanden zullen de temperaturen het hoogst zijn.

Side heeft een groot aanbod aan eten en wordt beïnvloed door de Turkse, Griekse en Middellandse zee-tradities. Als je opzoek bent naar verse vis, traditionele Turkse gerechten of de internationale cuisine zijn er talloze restaurants die deze heerlijke maaltijden serveren.

Al met al is Side de perfecte vakantiebestemming voor eenieder die opzoek is naar natuur, cultuur en heerlijk eten. Bezoek deze prachtige historische stad en ontdek de prachtige stranden en het gezellige nachtleven.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00