148 resultaten

Lees meer over Turkije:

Turkije, het land van fantastische zandstranden, met een zeer aangename temperatuur, indrukwekkende berglandschappen aan de Turkse Rivièra, prachtige badplaatsen, bijzondere oude steden in het achterland van de westkust met gezellige bazaars waar je heerlijk kunt struinen, kortom het land dat een droomvakantie waar maakt.

De Turkse Rivièra is een ware parel aan de zuidkust van Turkije met populaire badplaatsen als Alanya en Side. Met prachtige stranden en een heldere zee kun je hier eindeloos genieten. Naast het genieten van de zon kun je hier ook diverse watersporten beoefenen. Voor cultuurliefhebbers is het beslist de moeite waar om het kasteel van Alanya te bezoeken.

Aan de zuidwestkant van Turkije bevindt zich de schitterende Egeïsche Kust, een populair vakantiegebied onder vele zonliefhebbers. Dit kustgebied is één van de mooiste en meest gevarieerde gebieden. Niet alleen vanwege de prachtige badplaatsen, maar ook vanwege de dennenbossen, olijfboomgaarden en bosrijke baaien.

Bodrum is wellicht de meest bekende badplaats van deze regio. Hier bevindt zich een van de zeven wereldwonderen. Dit is het Mausoleum van Halicarnassus met diverse markten en historische schatten uit de Griekse en Romeinse tijd.

Eén van de populairste Turkse badplaatsen onder Nederlanders is Marmaris. Deze stad ligt aan een grote kristalheldere baai, beschikt over een idyllische haven, gezellige stranden en een bruisend uitgaansleven en wordt omgeven door heuvels met dennen- en pijnbomenbossen. Tegen de heuvels aan vind je tal van mooie hotels voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een ontspannen zonvakantie.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00