Lees meer over Monastir:

Monastir is een prachtige stad aan de kust van Tunesië, bekend om zijn prachtige witte zandstranden, heldere blauwe wateren en talloze watersportmogelijkheden. Het is een populaire vakantiebestemming voor mensen over de hele wereld, vanwege het uitstekende klimaat, de prachtige natuur en de rijke cultuur van de regio.

Er zijn talloze activiteiten om te doen in Monastir, zoals snorkelen en duiken in het kristalheldere water, paardrijden door de prachtige omgeving, of een bezoek brengen aan de lokale markten en winkels om souvenirs te kopen. Er zijn ook veel historische bezienswaardigheden en culturele activiteiten te bezoeken, zoals het oude fort van Monastir en het Ribat, een oud klooster dat nu dient als museum.

Het nachtleven in Monastir is ook populair, met een scala aan bars, clubs en restaurants om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar actie en avontuur of gewoon wilt relaxen op het strand, Monastir biedt iets voor iedereen.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantiebestemming met zon, zee en strand, dan is Monastir de perfecte plek. Laat je verrassen door de prachtige natuur en de rijke cultuur van Monastir.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010 - 842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00