0 resultaten

Regio's

Lees meer over de Verenigde Arabische Emiraten:

De Verenigde Arabische Emiraten zijn gelegen in het Midden Oosten en bestaan uit 7 emiraten. De meest bekende zijn: Dubai en Abu Dhabi. Brede zandstranden aan de Perzische Golf en de meest indrukwekkende, architectonische kunstwerken, imposante moskeeën en kleurrijke souks, hoogstaande musea en de hoogste wolkenkrabber ter wereld zijn kenmerkend voor deze luxe vakantiebestemming.

De absolute trekpleister is zonder twijfel het emiraat Dubai. Dit emiraat is in een recordtempo uitgegroeid tot een geliefde vakantiebestemming. Dubai kenmerkt zich door de bijzondere en moderne architectuur met gigantische wolkenkrabbers omgeven door woestijn en luxe hotels en villa’s. Je kunt er eindeloos winkelen in de diverse winkelcentra. Maar er is meer… Wil je het authentieke Midden-Oosten ervaren? Bezoek dan het historisch centrum van Dubai. Of wandel langs het water van Dubai Creek en bewonder de oosterse, zandkleurige huizen. Struin over de traditionele markten van Deira en laat je meenemen in de magische wereld van de
kleurrijke souks! Ga skiën in de grootste indoor skihal ter wereld, bewonder het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa Dubai of maak een heerlijke boottocht. In Dubai is alles mogelijk! Het meest populaire strand van Dubai wordt gevormd door Jumeirah Beach Residence: dit gratis strand grenst aan de promenade The Walk die volop van eetgelegenheden, barretjes en boetiekjes is voorzien. 

In Abu Dhabi ervaar je ultieme luxe gecombineerd met traditionele gewoontes. Dit emiraat staat vooral bekend om de entertainmentmogelijkheden. Een belastingvrij winkelcentrum, een Ferrari pretpark en Warner Bros Movie World. Het Yas Waterworld Abu Dhabi, is met ruim 45 glijbanen en attracties voor waterratten van alle leeftijden. Naast alle luxe en entertainmentmogelijkheden zijn er ook genoeg traditionele bezienswaardigheden om te ontdekken. Bezoek de oude souks of traditionele markten waar je wordt verrast door allerlei geuren en kleuren, proef de voortreffelijke Arabische koffie en ontdek de gastvrijheid van de inwoners.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010-842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00