Lees meer over Petra:

Ontdek de betoverende pracht van Petra, een wereldwonder en een onvergetelijke vakantiebestemming die je meeneemt op een tijdloze reis door de geschiedenis. Als je op zoek bent naar een unieke en avontuurlijke vakantie-ervaring, is Petra de plek waar je moet zijn.

Laat je meeslepen door de majestueuze schoonheid van de "Rozenstad", genoemd naar de zachte, rozerode kleur van de uitgehouwen rotsen. Dit UNESCO Werelderfgoed is een spektakel van oude architectuur, een doolhof van rotsachtige paden en verborgen schatten die je uitnodigen om de geheimen van deze antieke stad te ontrafelen.

Het adembenemende Al-Khazneh, ook bekend als de Schatkamer, vormt het hoogtepunt van Petra. Dit iconische bouwwerk, uitgehouwen uit massieve rotsen, is een meesterwerk van architectonische grandeur en intrigerende geschiedenis. Verken de kronkelende Siq, een smalle kloof met torenhoge rotsen aan weerszijden, voordat je deze schitterende structuur bereikt.

De schoonheid van Petra gaat verder dan de Schatkamer. Verken de Koninklijke Graven, bewonder de gesneden façades van het Klooster en ontdek de eeuwenoude woningen en amfitheaters die deel uitmaken van deze wonderlijke site.

Voel je als een echte ontdekkingsreiziger terwijl je door de rotsachtige paden van Petra wandelt, omringd door de natuurlijke grootsheid van de Wadi Rum-woestijn. Maak foto's van adembenemende vergezichten en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Of je nu een geschiedenisliefhebber, een avonturier of een reiziger bent die hunkert naar unieke ervaringen, Petra zal je zeker betoveren. Boek nu je vakantie naar deze ongelooflijke bestemming en laat je onderdompelen in de magie van een verloren wereld die wacht om ontdekt te worden.

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag

BEL 010-842 04 63

ma t/m vr 9.00 - 17.00, za 10:00 - 13:00